Cart 0
 
 

 
 

Kontakta oss

Det är viktigt för oss att du får bästa tänkbara service och vi vill bemöta dig så personligt vi kan.
Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter, leveranser, lagerstatus eller liknande.
 

Butiksadress
Lennartson & Spaak
Mölltorpsvägen 4
543 95 Fagersanna
Sverige

Telefon
+46 (0) 720 17 55 57

E-post
info@tgspaak.com

 
 
 

 
 
 

Köpvillkor

Leveransvillkor

 

BETALNING
Betalning kan ske via kreditkort som är kopplade till Visa eller MasterCard. Vänligen observera att leveransmottagarens namn och adress måste överensstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress. Tg. Spaak tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar. Vi använder oss av säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. 

PRISER
Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms.

ÖPPET KÖP
Vi erbjuder ej öppet köp i dagsläget.

BYTE
Om du önskar byta din vara ber vi dig returnera din beställning och lägga en ny.
Vid returer är du som kund ansvarig för att varan kommer till fram oss samt att den är oskadad vid leveransen. Vi rekommenderar därför dig att emballera varan väl samt att skicka varan med spårbarhet. Om varan skulle skadas eller komma bort kan vi begära ersättning av fraktbolaget om varan varit välpacketerad samt skickad med spårbarhet. I annat fall sker returer på egen risk.
Returadress: Tg. Spaak, Ranestigen 1, 543 94 Tibro, Sverige

REKLAMATION
Om din vara är felaktig, skadad eller på något sätt defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta vår kundservice omedelbart via mail: info@tgspaak.com, så att vi kan åtgärda felet.
Felaktig eller skadad vara ska reklameras senast inom 14 dagar.
I mailet skriver du ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifogar bild, både på varan du önskar reklamera samt på emballaget. Vid återsändelse av en reklamerad vara står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad och i sin originalförpackning. Så snart vi mottagit varan för granskning försöker vi lösa det på bästa sätt för dig. Observera att vi ibland behöver kontakta vår leverantör för vidare instruktioner. Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Tg. Spaak tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt.

ÅTERBETALNING
Efter mottagande av din retur, granskar vi varan samt återbetalar/krediterar ditt kort/faktura.
Du erhåller ett mail kring returhanteringen, information om återbetalning samt ev uppdatering av en ny faktura.
Vi hanterar och administrerar returer löpande, med en hanteringstid på 7-14 arbetsdagardagar. Enligt distanshandelslagen har T.g. Spaak krav att återbetalning ska ske inom 30 dagar.

 

 

LEVERANSKOSTNAD
Fraktkostnad är 59 kr.
Fraktfritt vid köp för minst 500 kronor med koden "frifrakt".

LEVERANSTID
Leveranstid är 4-7 arbetsdagar.
Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på leverantörer eller postgången. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening.
Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

FRAKSÄTT
Tg. Spaak levererar med Post Nord. Paketet ligger kvar hos ditt ombud i 14 dagar. Ej uthämtade paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.
Leverans sker till ett ombud nära dig. Det är PostNord som väljer vilket ombud som ligger närmst dig, utifrån ditt postnummer.

AVHÄMTNING
Du kan kostnadsfritt själv hämta ditt paket hos Tg. Spaak i Fagersanna, utanför Tibro.
Om du väljer detta fraktsätt, kontakta då info@tgspaak.com för information kring avhämtning.